Cerere de preluare coletNou

Pretul si durata transportului

Dacă nu știți cum să trimiteți coletul

 

Puteți opta pentru varianta de comandă online sau telefonic la:

Urgent Cargus: https://www.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx  T: 021 9330 / 021 9282

sau puteți apăsa pe butonul din dreapta sus a paginii "Cerere de preluare colet" și vom comanda noi curierul pentru dumneavoastră.

 

Când ne trimiteți

Puteți opta pentru orice serviciu de curierat doriți. Vă rugăm să vă treceți datele personale (numele, adresa corectă și numărul de telefon) pe o hârtie și să o introduceți în colet. Avem nevoie de aceste informații pentru a nu avea probleme la returnarea produselor.

Foarte important, să ambalați fiecare produs în parte (de preferat ar fi în ambalajul original) și să îl introduceți în colet. Pentru asta puteti folosi hârtie/carton sau burete. Vă rugăm să nu le trimiteți vărsate și dezasamblate, pentru că se pot deteriora în timpul transportului.

 

Când vă trimitem

După impachetare în plicurile speciale antișoc, produsele vor fi pregătite pentru livrare și vor fi trimise prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus.

 

Tarife:

Pentru a beneficia de prețurile de mai jos vă rugăm să treceți pe colet la Expeditor "Sc Nero & Panny Srl" și să specificați plata transportului la destinatar sau terț, totodată trebuie să faceți comanda curierului de la butonul din dreapta sus a paginii "Cerere de preluare colet". Datoria dumneavoastră va fi să ambalați coletul și să așteptați curierul.

Preț colete Cargus Romania:

  • 21 RON / Expediere / Kg (Tarif Zona1)
  • 1.5 RON Fiecare Kg adițional
  • 7 RON Ramburs

Aici puteți consulta aria de acoperire Urgent-Cargus.

 

Ambalaj special antișoc, cu bule de aer pentru protecția tuturor tipurilor de obiecte împotriva șocurilor sau a ciobirilor. Sunt perfecte pentru expedierea obiectelor care necesită foarte mare grijă și atenție.

 

Plata serviciilor se va face prin Ramburs la curier la primirea coletului.

 

Exemplu de Calcul:

*(Transport tur) 21Ron + (Transport retur 21Ron) + (Ramburs) 7Ron = 49Ron

*Asta în cazul în care sunteți în zona de acoperire (Zona1) Urgent Cargus și dacă se face comanda curierului prin formularul de "Cerere de preluare colet" de pe pagina noastră web.

 

Ne rezervăm dreptul de a modofica prețurile fără anunțul prealabil al clientului.

Contact us

Szabolcs Bartos
Str Anton Pann nr. 29/A
440084 Satu Mare, Romania
+4 0740 862 135
info@ascutit.com

Contact form

Pentru a ne contacta vă rugăm să folosiți formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii. Vă mulțumim!
Nume
Email
Telefon
Subiect
Mesajul dvs.
Trimite