Cerere de preluare coletNou

Pretul si durata transportului

Daca nu stiti cum sa trimiteti coletul

 

Puteti opta pentru varianta de comanda online sau telefonic la:

Urgent Cargus: https://www.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx  T: 021 9330 / 021 9282

sau puteti apasa pe butonul din dreapte sus a paginii "Cerere de preluare colet" si vom comanda noi curierul pentru dumneavoastra.

 

Cand ne trimiteti

Puteti opta pentru orice serviciu de curierat doriti. Va rugam sa va treceti datele personale (numele, adresa corecta si numarul de telefon) pe o hartie si sa o introduceti in colet. Avem nevoie de aceste informatii pentru a nu avea probleme la returnarea produselor.

Foarte important, sa ambalati fiecare produs in parte (de preferat ar fi in ambalajul original) si sa il introduceti in colet. Pentru asta puteti folosi hartie/carton sau burete. Va rugam sa nu le trimiteti varsate si dezasamblate, pentru ca se pot deteriora in timpul transportului.

 

Cand va trimitem

Dupa impachetare in plicurile speciale antisoc, produsele vor fi pregatite pentru livrare si vor fi trimise prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus.

 

Tarife:

Pentru a beneficia de preturile de mai jos va rugam sa treceti pe colet la Expeditor "Sc Nero & Panny Srl" si sa specificati plata la destinatar sau tert, totodata trebuie sa faceti comanda curierului de la butonul din dreapte sus a paginii "Cerere de preluare colet". Datoria dumneavoastra va fi sa ambalati coletul si sa astepti curierul.

Pret colete Cargus Romania:

  • 21 RON / Expediere / Kg (Tarif Zona1)
  • 1.5 RON Fiecare Kg aditional
  • 7 RON Ramburs

Aici puteti consulta aria de acoperire Urgent-Cargus.

 

Ambalaj special antisoc, cu bule de aer pentru protectia tuturor tipurilor de obiecte impotriva socurilor sau a ciobirilor. Sunt perfecte pentru expedierea obiectelor care necesita foarte mare grija si atentie.

 

Plata serviciilor se va face prin Ramburs la curier la primirea coletului.

 

Exemplu de Calcul:

*(Transport tur) 19Ron + (Transport retur 19Ron) + (Ramburs) 7Ron = 45Ron

*Asta in cazul in care sunteti in zona de acoperire (Zona1) Urgent Cargus si daca se face comanda curierului prin formularul de "Cerere de preluare colet" de pe pagina noastra web.

 

Ne rezervam dreptul de a modofica preturile fara anuntul in prealabil.

Contact us

Szabolcs Bartos
Str Anton Pann nr. 29/A
440084 Satu Mare, Romania
+4 0740 862 135
info@ascutit.com

Contact form

Pentru a ne contacta va rugam sa folositi formularul de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii. Va multumim!
Nume
Email
Telefon
Subiect
Mesajul dvs.
Trimite